.the perfect leather jacket.

Ett måste till sommaren är ju ofcourse läder jackan, dom som inte tycker om läder jackor deras åsikt suger och dom som säger att dom inte tycker att dom passar talar bullshit! Alltså läderjackan på sommaren är som kappan på vintern alltså ett måste ;) Nä men om man har en snygg läderjacka så kan inte din outfit bli fel. Den är så enkel att matcha med så det är nästan löjligt. Så om ni inte har en ut och skaffa den perfekta läderjackan redan nu.
 
Vill bara tillägga att om ni har råd så köp en äkta läderjacka istället för en fake fast du betalar dubbelt eller kanske tredubbelt så mycket så är det värt det! Om man tänker efter, så hur länge håller en fake läderjacka egentligen? Så satsa på en äkta, den kommer ändå hålla så länge så att dina barn barns barn kan använda den och den blir bara snyggare och snyggare för varje gång den används :)
 
 
 
 
 
 
 
fashion | acne, acne studios, allmänt, black, dolce & gabbana, fashion, herrmode, inspiration, inspo, jacka, jacket, leather, leather jacket, läder, läder jacka, mode, outfit, street style, studios | |
Upp